Nieuwjaarsbijeenkomst 2020 groot succes!

de JLO G50 in onderdelen

Op 4 januari heeft weer de nieuwjaarsbijeenkomst plaatsgevonden van oudebrommers.nl in samenwerking met het JLO museum. Wederom mochten we in de grote zaal van zalencentrum in ‘t Witte Paard in Cabauw de meegenomen voertuigen binnen stallen.

Dit jaar was er weer een grote diversiteit aan unieke bromfietsen & motoren te bewonderen. Clemens Jansen had een moeilijke raadquiz voorbereid waarbij de leden moesten raden welke drie onderdelen er niet thuis hoorde in de JLO G50 motor welke in onderdelen op de tafel was neergelegd.

Hierbij alvast de eerste foto’s, wij trachten er naar om snel meer foto en filmmateriaal te plaatsen.

Bedankt voor jullie komst en de gezellig middag!

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Nieuwe website

Oudebrommers.nl is de site voor liefhebbers van oude bromfietsen van voor 1980! Opgericht in 2007 en sindsdien uitgegroeid tot de grootste kennisbanken op het gebied van oldtimer bromfietsen in Nederland en daarbuiten.

Ons forum telt meer dan 2.300 actieve leden en bevat meer dan 8.000(!) onderwerpen over oldtimer bromfietsen. Het forum is geschikt voor alle merken en is het meest informatieve forum op het gebied van bromfiets oldtimers.

Naast het forum beheren we een unieke reclame folder database. Met meer dan 2.500 gescande pagina’s beschikken we ook hier over een van de grootste online collectie reclame folders.

Kijk lekker rond, meld je aan op het forum en doe er je voordeel mee.

Met vriendelijke tweetakt groet,

Het team van oudebrommers.nl

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen