Meeting 2024 – Gezellig en leuk!

De meting 2024 was weer erg gezellig! Er waren mooie brommers meegebracht, zie het fotoverslag hieronder.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Meeting 2023 – Gezellig en druk

Ook dit jaar was het weer gezellig op de jaarlijkse meeting. Er was een grote verscheidenheid aan bromfietsen te bewonderen kijk dan alvast naar de onderstaande foto’s….

Geplaatst in Geen categorie | 1 reactie

Meeting 2022 – Groot succes!

Zaterdag 5 februari was het eindelijk zover. Na een jaar afwezigheid i.v.m. de Coronaregels konden we weer een meeting organiseren. En we hebben nog nooit zo’n grote opkomst gehad. Kijk snel het videoverslag, de foto’s volgen ook snel!

Geplaatst in Nieuws | Getagged , , , , | Een reactie plaatsen

Gevonden wat u zocht? Denk eens na over een donatie(…)

Het beheer van de website en het draaiend houden van het forum kost naast de nodige tijd ook geld. Wij hebben er echter van begin af aan voor gekozen om het aanmelden en registreren gratis te houden. Voorheen waren er aantal bedrijven die de website sponsorde en een warm hart toe droegen. Echter staan wij er sinds de Corona pandemie alleen voor.

Zoals het er nu naar uit ziet resulteert dit medio 2022 in een negatief saldo. Wij hebben helemaal geen winst oogmerk, maar het zou natuurlijk wel leuk zijn als de site zichzelf kan onderhouden.

En volgens ons moet dat wel kunnen want, laten we eerlijk zijn, op beurzen betaald u ook met gemak €10,- entree kosten en nog eens € 5,- parkeerkosten en niet te vergeten € 3,50 voor een kopje koffie.

Dus als u op of via deze site heeft gevonden wat u zoekt denkt u dan a.u.b. eens na over een vrijwillige donatie.

U kunt dit doen door een bedrag over te maken op rek.nr: NL56 SNSB 0866 4856 00
op naam van A. de Kruijf. Vermeld bij uw overschrijving uw forumnaam zodat wij uw status aan kunnen passen.

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Nieuwjaarsbijeenkomst 2020 groot succes!

de JLO G50 in onderdelen

Op 4 januari heeft weer de nieuwjaarsbijeenkomst plaatsgevonden van oudebrommers.nl in samenwerking met het JLO museum. Wederom mochten we in de grote zaal van zalencentrum in ‘t Witte Paard in Cabauw de meegenomen voertuigen binnen stallen.

Dit jaar was er weer een grote diversiteit aan unieke bromfietsen & motoren te bewonderen. Clemens Jansen had een moeilijke raadquiz voorbereid waarbij de leden moesten raden welke drie onderdelen er niet thuis hoorde in de JLO G50 motor welke in onderdelen op de tafel was neergelegd.

Hierbij alvast de eerste foto’s, wij trachten er naar om snel meer foto en filmmateriaal te plaatsen.

Bedankt voor jullie komst en de gezellig middag!

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

Nieuwe website

Oudebrommers.nl is de site voor liefhebbers van oude bromfietsen van voor 1980! Opgericht in 2007 en sindsdien uitgegroeid tot de grootste kennisbanken op het gebied van oldtimer bromfietsen in Nederland en daarbuiten.

Ons forum telt meer dan 2.300 actieve leden en bevat meer dan 8.000(!) onderwerpen over oldtimer bromfietsen. Het forum is geschikt voor alle merken en is het meest informatieve forum op het gebied van bromfiets oldtimers.

Naast het forum beheren we een unieke reclame folder database. Met meer dan 2.500 gescande pagina’s beschikken we ook hier over een van de grootste online collectie reclame folders.

Kijk lekker rond, meld je aan op het forum en doe er je voordeel mee.

Met vriendelijke tweetakt groet,

Het team van oudebrommers.nl

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen