START

A-C
D-F
G-I
J-L
M-O
P-R
S-U
V-X
Y-Z
OVERIGEBromfietsfolders.nl is een toevoeging op oudebrommers.nl, op deze site publiceren wij voornamelijk oude reclamefolders van oldtimer bromfietsen.
Deze documenten kunnen van pas komen tijdens een restauratie of tijdens de aanschaf of verkoop van een bromfiets, om bijvoorbeeld de originaliteit aan te tonen.


Inmiddels bevat bromfietsfolders.nl de grootste collectie bromfietsfolders op het internet. Hieronder kunt u zien hoeveel pagina's er momenteel online staan.
De informatie verdeeld zich over meer dan 75 bromfietsmerken uit binnen en buitenland.

Een groot gedeelte van de op deze site beschikbaar gestelde reclamefolders zijn ons digitaal beschikbaar
De andere folders zijn grotendeels toegezonden via de mail door liefhebbers. En het overige gedeelte is door ons zelf ingescand en gepubliceerd.


Op dit moment staan er :
2.500
afbeeldingen en folders online.

 

Downloads zijn geheel voor uw eigen risico. Oudebrommers.nl is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die kan voortvloeien uit het downloaden, het opslaan of het gebruiken van inhoudselementen van onze website. Wij gebruiken betrouwbare en actuele antivirus programma's, doch sluiten elke aansprakelijkheid voor schade of verstoring van functionaliteit uit, die door virussen of wormen wordt veroorzaakt.
Voor zover bekend rust er op de gepubliceerde folders en foto's geen copyright. Mocht dit wel zo zijn dan kunt u contact met ons opnemen en zullen wij ervoor zorgen dat het betreffende document wordt verwijderd. Oudebrommers.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gepubliceerde folders waar copyright op van toepassing is.

© 2009-2016 Oudebrommers.nl