Bromfietsbeurs Rosmalen

Op 11 en 12 januari gaan we terug in de tijd om een kijkje te nemen naar alle oldtimers op twee wielen tijdens de Motorenbeurs in Autotron!

Tweewieler

Deze Oldtimerbeurs is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in tweewielers. Bekijk de vele tweewielers, geniet van al het moois om je heen en deel je passie en kennis met andere oldtimer liefhebbers.

Duizenden motor onderdelen

Voor de enthousiaste restaurateur is een bezoek aan een van de vele kramen zeker een must. Tussen de duizenden onderdelen, die vaak voor een prikkie te koop zijn, vind je hoogstwaarschijnlijk wel dat ene speciale en lang gezochte onderdeel. Ook degene die op zoek is naar gereedschap, miniaturen, documentatie en accessoires is bij de oldtimerbeurs aan het juiste adres.

Presentatie van Union Rocket

Tijdens de Motoren- en Bromfietsenbeurs zal de futuristische motor, de “Union Rocket” gepresenteerd worden in Autotron. Hier wordt een zaal omgetoverd tot “het Burkipaleis”. Deze naam verwijst uiteraard naar de bekende tekenaar/ontwerper Charles Burki die de Union Rocket heeft getekend. Na jaren passen, meten en sleutelen is de Rocket eindelijk klaar om aan het grote publiek getoond te worden. Dat mag je niet missen!

Praktische informatie

De Motorenbeurs is op 11 en 12 januari geopend van 10.00 tot 17.00 uur

Tickets: https://oldtimerproducties.nl/kaartverkoop/

Bromfietsbeurs Rosmalen
Datum/Tijd
zaterdag 11 januari 2020 - zondag 12 januari 2020
10:00 - 17:00

Locatie
Autotron, Rosmalen

Categorieën