Pagina 1 van 1

Bungalowpark de lindenberg

Geplaatst: 26 mar 2017, 18:50
door Motobi
Wie is er wel eens in bungalowpark de lindenberg geweest. Schijnt daar een restaurant te zitten waar je omringt bent door oldtimer bromfietsen.

Re: Bungalowpark de lindenberg

Geplaatst: 11 jan 2018, 22:53
door Ötzi
De Lindenberg, waar zou dat zijn? Lijkt me wel eens leuk daar te gaan eten!
Groet, Ötzi

Re: Bungalowpark de lindenberg

Geplaatst: 11 jan 2018, 23:03
door Ducini
Is in Holten. Tekst van de website https://www.delindenberg.nl/ : Wat te denken van een keur aan bijzondere bromfietsen uit de jaren ’60. Staat uw brommer van vroeger ertussen? Of de reclameborden die u vroeger overal zag, maar die u inmiddels al meerdere decennia niet meer heeft gezien.

Ducini

Re: Bungalowpark de lindenberg

Geplaatst: 12 jan 2018, 22:41
door Ötzi
Bedankt! Op hun website kan je enkele brommers zien. Zij noemen het 'Emaille Museum', maar er staat van alles in, ook de brommers dus.
Groet, Ötzi

Re: Bungalowpark de lindenberg

Geplaatst: 26 nov 2019, 21:59
door rob217
Uit nieuwsgierigheid even gekeken. We gaan er naartoe (omdat er ook tegenwoordig "mensen" zijn die websites afstruinen op zoek naar mensen die openbaar zeggen wanneer en hoe lang ze op vakantie gaan, om vervolgens in te breken, ga ik natuurlijk niet zeggen wanneer, zal ergens voor Kerst 2050 zijn :lol: :lol: ).

Lijkt me geweldig om tijdens het eten van je biefstukje of hamburgertje lekker om je heen te kijken en al dat moois te zien staan. En dan als toetje.... het museum in thumbup thumbup thumbup