Sparta, de sleutel tot een rijker leven (tot 27-08)

Weet u een leuk museum of een verzameling welke op afspraak is te bezichtingen?
Plaats reactie
Gebruikersavatar
A. de Kruijf
Moderator
Moderator
Berichten: 2872
Lid geworden op: 29 okt 2007, 22:55
Locatie: Groot-Ammers
Contacteer:

Sparta, de sleutel tot een rijker leven (tot 27-08)

Bericht door A. de Kruijf » 14 mei 2018, 14:38

CODA Museum brengt van 22 april tot en met 26 augustus 100 jaar Sparta in beeld in Sparta, de sleutel tot een rijker leven. Een kleurrijke tentoonstelling waarin vanzelfsprekend fietsen, brommers en motoren van het merk Sparta te zien zijn, maar ook een veelheid aan andere zaken. Denk hierbij aan affiches, reclamemateriaal en foto’s. Sparta, de sleutel tot een rijker leven gaat in op de geschiedenis van Sparta, de ontwerpen en gebruikers van Sparta-rijwielen en op de context waarin dat gebeurde. Door bijzondere combinaties met beeldende kunst en vormgeving worden bekende ontwerpen van Sparta in een verrassend ander en artistiek daglicht gezet.

Mede dankzij het enthousiasme van leden van de Sparta Bromfietsclub, de Sparta Motorclub en Vereniging De Oude Fiets kan CODA in deze tentoonstelling diverse brommers, motoren, fietsen en andere vervoersmiddelen opnemen die door hen worden uitgeleend.

Rondom de tentoonstelling worden in CODA tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud(er). Van boeiende lezingen en rondleidingen door echte Spartaliefhebbers tot workshops sieraden maken met gerecyclede binnenbanden of de mogelijkheid om in Virtual Reality het ‘vrije rijden’ te ervaren.
Bijlagen
coda.JPG
Heeft u gevonden wat u zocht? Denk dan eens na over een donatie, want alleen dan kunnen we de site en het forum draaiend houden. Klik hier voor meer info.
Plaats reactie

Terug naar “Musea”